Gurkans Full Rulle

Paras Lyhytkarvainen chow chow 2012 / Best Smooth Coat chow chow 2012

*MAO*                                     

3.12.2009

Sire: Mini-Torpets Frej
Dam: Gurkans Äss I Rockärmen
Om. / owner: Leena Blomqvist
Kasv / Breeder: Jessica Björling Brännlund, Ruotsi

Terveystarkastukset / Health:
Kyynärnivel / elbows: 2/1
Lonkkanivel / hips: A/A
Silmätutkimus / eyes: Silmäluomen sisäänpäin kiertyminen : todettu


Mao jalostustietojärjestelmässä


Gurkans Full Rulle, tuttujen kesken Mao eli Maukka vaan, saapui ilahduttamaan arkeamme Ruotsista helmikuussa 2010. Mao on vuorossaan perheemme toinen chow chow: sen edeltäjän siirryttyä vihreämmille metsästysmaille huomasimme nopeasti, että jotain olennaista puuttuu - taloon oli saatava toinen yhtä suuri persoonallisuus täyttämään tuo tyhjä aukko niin yön hiljaisina hetkinä (kun ei koiran kuorsausta kuulunut) kuin päivien iloisessa remuamisessa. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että seuraava chow chow olisi lyhytkarvainen, ja niinpä päädyimme ruotsalaiseen Gurkans-kenneliin.

Maon kasvattaja Jessica kuvaili pentua jotakuinkin näin: "iso ja kaunis lyhytkarvainen pentu, jolla on huomattava määrä tahtoa ja asennetta. Se on rohkea ja erittäin energinen - ja siksi sille ei ollut vaikea keksiä nimeäkään, joka on Full Rulle (= Full Speed)". Nyt useamman vuoden Maon kanssa elettyämme voimme allekirjoittaa jokaisen sanan kasvattajan kuvauksista: Mao on uskomaton energiapakkaus, joka innostuu valtavasti uusissa tilanteissa. Toisaalta se on kuitenkin oppinut myös rauhoittumaan paikan päällä, vaikkapa näyttelyissä, ja lisäksi se on erittäin kiltti niin kaikkia ihmisiä kuin tähän mennessä tapaamiaan koiriakin kohtaan. Se tasapainottaa hienosti narttulaumaamme eikä sen mielenrauha järky oikeastaan mistään - kerrassaan rakastettava herrasmies siis!


In English
Gurkans Full Rulle also known as Mao moved to us in early February 2010. After his antecedent had past away we felt quickly that there was a hole to fill, and that only an other chow chow could fill it. Though, this time we wanted the dog to have smooth coat, so that's how we ended up to Gurkans kennel in Sweden.

The breeder, Jessica, described Mao broadly like this: 'a beautiful smooth coat male puppy with a lot of attitude, and he also has lots of going on all the time. He is very brave and energetic, and that's how he got his official name; Full Rulle (= Full Speed)'. These years with Mao has proven every word of her statement true: he is an unbelievable bundle of energy and gets very excited when something new happens. On the other hand, he has learned to calm down quite quickly, i.e. in shows, and he is very gentle towards everybody and every dog he has met. He's balancing our pack of bitches very well and there is actually nothing that upsets his basic peace of mind - a lovable gentleman, totally!

* Mao's offspring, dam: Parmelia Elämänriemu *

Maon vanhemmat / Mao's parents:

Sire: King

Dam: Sushi

Parmelia Aika Vilkas

5,5 vkoa

*DORIS*

18.5.2013

Sire: Gurkans Full Rulle
Dam: Parmelia Elämänriemu
Om. / owner: Leena Blomqvist
Kasv. / Breeder: Päivi ja Hanna Parmala

Terveystarkastukset / Health:

Doris jalostustietojärjestelmässä

Parmelia Aika Vilkas aka Doris tai tuttujen kesken Reppuli vaan, on Maon ensimmäisestä pentueesta lähtöisin oleva neiti. Doris on oikein vilkas ja energinen pieni chowin alku, jota ei uudet asiat jännitä tai ihmetytä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan ja seuraamaan millainen tästä neidistä kasvaa ja kehittyy!

In English
Parmelia Aika Vilkas called Doris or Reppuli (Baggins) is from our male Mao's first litter. Doris is very lively and active young chow, who don't get nervous about new things, she gets only very interested about them. We wait with excitement how this lovely girl will grow up!

5 kk

Doriksen vanhemmat / Parents of Doris:

Sire: Mao

Dam: Syyne